Bestuurswisselingen bij ZP Raalte

RAALTE – Vanessa Holtkuile heeft de voorzittershamer van ondernemersvereniging ZP Raalte overgedragen aan Marian Ellenbroek. Penningmeester Jaap Profijt wordt opgevolgd door Erna Veldkamp. Tijdens de algemene ledenvergadering op 10 februari bij Lampe stemden alle aanwezige leden unaniem in met de benoemingen. Beide (vertrekkende) bestuurders en zelf ZP’ers stonden aan de basis van deze netwerkclub, die inmiddels ruim vijftig leden heeft. De leden van ZP Raalte komen maandelijks bijeen om te netwerken, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Ben je ZP’er en wil je een bijeenkomst bijwonen? Je bent van harte welkom. De eerstvolgende bijeenkomst is op 15 maart. Voor meer informatie kijk op zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.