Avond bij Laarman over permacultuur voedselbossen en moestuinen

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg houdt op woensdag 16 februari een interactieve avond voor iedereen die interesse heeft in voedselbossen, permacultuur en moestuinen. Elvira Oldemaat vertelt er dan van alles over. Verwacht geen hoorcollege met Latijnse plantennamen, eindeloze lijsten van plantencombinaties of ingewikkelde schema’s van wisselteelt; de uitwisseling van plannen, tips en groene ideeën staat centraal. Ook zonder een lap grond en tuinervaring ben je welkom. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Er kunnen maximaal 25 mensen meedoen, dus aanmelden is gewenst via activiteiten@delaarman.nl. Voor meer info zie staging2.delaarman.nl of bel Elvira Oldemaat, mob. 06-81358103.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.