Animatiefilmpje maken bij Bieb, Bits & Bots

RAALTE – Bibliotheek Salland presenteert op woensdag 23 februari een nieuwe editie van Bieb, Bits & Bots in de vestiging in Raalte. Kinderen van 7 tot 14 jaar mogen een animatiefilmpje maken bij een gedicht of tekst. Startpunt is een verhaal of gedicht over vriendschap of liefde. De deelnemers maken daarbij een eigen script en storyboard, ze kiezen hun personages, een achtergrond en passende geluiden. De activiteit is gratis. Om zeker te zijn van een plek, kunnen deelnemers zich inschrijven via staging2.bibliotheeksalland.nl/stopmo. De normale coronarichtlijnen zijn van toepassing. Vanwege de beschikbare ruime kunnen ouders niet aanwezig zijn bij de activiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.