Als het kan ook dit jaar FNV-Belastingservice

REGIO – Als de coronaregels het toelaten, kunnen FNV-leden dit jaar hun aangifte inkomstenbelasting 2021 weer op een invullocatie laten invullen. Voor de locatie Raalte kunnen ze hiervoor vanaf 15 februari een afspraak maken via afspraakmakenfnv.nl. Inschrijving is ook mogelijk. Dat kan op donderdagavond 17 februari van 19.30 tot 20.30 uur op de invullocatie in het Annahuis, De Plas 8 in Raalte. Vergeet niet het lidmaatschapspas mee te nemen. De invullocaties in Olst-Wijhe en Heino komen te vervallen. FNV leden uit deze plaatsen en omliggende dorpen kunnen ook in Raalte terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.