Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in de gemeente Raalte hebben vorige week uit protest enkele caravans geparkeerd op de parkeerplaats bij het gemeentehuis. “Wij vechten voor onze rechten. Wij moeten boeten en balen omdat gemeente en SallandWonen in het woonwagenbeleid falen”, zo staat op een spandoek. De betrokken families meldden eerder aan de Stentor te blijven staan zolang het nodig is. En ze lijken woord te houden. Afgelopen dinsdagochtend stonden de caravans er in elk geval nog. “In een huis floreren we niet; voelen we ons niet lekker. Op het kamp is het veel gemoedelijker, heb je aanspraak”, zo vertelde actievoerder Hannes van Est aan de Stentor. Volgens hem belooft de gemeente al tijden een nieuw ‘woonwagencentrum’. Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.