Wethouders en burgemeester lezen voor

REGIO – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Een voorleesfeest van anderhalve week, in bibliotheken, op scholen en kinderopvanglocaties. Bibliotheek Salland organiseert verschillende activiteiten in deze regio.

Met een voorbehoud leest burgemeester Martijn Dadema voor in de bieb in Raalte; wethouder Frank Niens in de bieb in Heino en wethouder Hans Olthof in de bieb in Olst. Kinderen van 0 tot 6 jaar zijn van harte welkom. Centraal staat het prentenboek ‘Maar eerst ving ik een monster’. Een comité van Nederlandse jeugdbibliothecarissen heeft het boek uitgeroepen tot ‘Prentenboek van het Jaar 2022’. Voor de precieze tijden en de meest actuele informatie kijk op staging2.bibliotheeksalland.nl/monster. Daar is het binnenkort ook mogelijk om je aan te melden voor de voorleessessies. Vanwege corona is het nog niet duidelijk of het voorleesfeestje in de bibliotheek mag. “We hopen van wel, maar anders doen we het gewoon online”, zo laat Bibliotheek Salland weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.