Home / Algemeen / Weer Tieneravond in jongerencentrum TraXX

Weer Tieneravond in jongerencentrum TraXX

RAALTE – WijZ Welzijn presenteert op vrijdag 7 januari de maandelijkse Tieneravond bij jongerencentrum TraXX in Raalte. Kinderen uit groep 7 en 8 zijn tussen 18.30 en 21.30 uur welkom voor een avondje met Oudhollandse spelletjes. Vanwege de coronamaatregelen geldt er een maximumaantal bezoekers van vijftien. De entree is gratis. Even wat belangrijke informatie: De tieneravond werkt niet zoals een normale inloop, dus er kan niet in en uitgelopen worden eenmaal binnen is ook echt binnen! Een plekje reserveren kan via de WhatsApp (06-12507703)! Wees er snel bij vol is vol.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.