VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W voor de instelling van een gevelfonds voor het Raalter centrum; een fonds om ondernemers en pandeigenaren een steuntje in de rug te geven bij het kwalitatief verbeteren van hun gevels. De gelden voor zo’n fonds komen dan van de gemeente en ondernemers kunnen er ter ondersteuning van hun plannen gebruik van maken (als cofinanciering). De partij stelt de vragen naar aanleiding van het ontwerp voor de Grote Markt en de Plas. De VVD meldt daarover zeer tevreden te zijn. Maar de kwaliteit van de gevels verdient volgens de partij extra aandacht. “Verschillende gemeenten hebben laten zien dat hiermee een kwaliteitsimpuls bereikt kan worden.” De partij vraagt of het college bereid is de mogelijkheden voor zo’n gevelfonds te onderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.