Vrienden van Swaenewoerd zoekt bestuursleden

RAALTE – Stichting Vrienden van Swaenewoerd bestaat inmiddels meer dan 12,5 jaar. Doel van de stichting is om middels extra activiteiten en materialen het leven van de bewoners aangenamer te maken. Activiteiten waarvoor de budgetten van de reguliere zorg niet toereikend zijn. Maar er dreigt momenteel een tekort aan bestuursleden.

“Uit ons vijfkoppig bestuur zijn om diverse reden twee personen gestopt. Willen wij in de toekomst de rol van de Vrienden waarborgen dan is aanvulling van het bestuur strikt noodzakelijk”, zo laat de stichting weten. “Wij hebben in de loop der jaren veel ontspanningsactiviteiten georganiseerd zoals toneelvoorstellingen, concerten van koren, muziek en dans, voordrachten en diapresentaties. Activiteiten die gezien de grote opkomst van de bewoners en hun positieve respons steeds goed in de smaak vielen. Voor ons als Vrienden gaven deze reacties weer extra stimulans.”
Hoogtepunt was de aanbieding van een complete mobiele kegelbaan (foto) waarop nu nog regelmatig op wordt gespeeld. Daarnaast zorgde de stichting ook voor vier schilderijen die na de verbouwing van Swaenewoerd de diverse gangen opsieren, de grote parasol in de binnentuin en een Moofie Care (een pratende beweegstok).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.