Vanaf 11 januari booster zonder afspraak in regio IJsselland

ZWOLLE – In Hardenberg, Deventer en in Zwolle aan de Meeuwenlaan is het vanaf dinsdag 11 januari mogelijk om zonder afspraak de boosterprik te halen. Ook voor een eerste of tweede vaccinatie is iedereen daar welkom.

Het is overigens ook gewoon nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor de (booster)prik. Dat gaat op de priklocatie zelfs net iets sneller, omdat men dan al geregistreerd is. Een afspraak plannen kan via coronavaccinatie-afspraak.nl. Vaccinaties op de locatie aan de Paxtonstraat in Zwolle zijn enkel op afspraak. Alle vaccinatielocaties en openingstijden zijn te vinden op staging2.ggdijsselland.nl/home/coronavirus/locaties-corona/.
GGD IJsselland biedt de mogelijkheid voor het ‘boosteren zonder afspraak’, omdat er nu ruimte voor is. “Hopelijk verlaagt vrije inloop de drempel om je toch te laten vaccineren”, aldus Sebastiaan van Buuren, projectleider Vaccineren bij GGD IJsselland. “Nu het aantal positieven door de omikronvariant weer snel oploopt, is deze extra prik echt heel belangrijk om je antistoffen een oppepper te geven. Zoals het nu lijkt word je minder ziek door omikron, maar is deze variant een stuk besmettelijker. Met een boosterprik bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de mensen in je omgeving die er mogelijk wel erg ziek van worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.