Protest: ROV roept leden op zaterdag de deuren te openen

RAALTE – Het bestuur van het ROV heeft haar leden opgeroepen om zaterdag 15 januari tussen 10.00 en 17.00 uur de deuren te openen. Dit als protest. De huidige lockdown duurt tot en met 14 januari. Die dag is er weer een persconferentie. Maar daarop neemt het ROV dus alvast een voorschot. Daarom roept het ROV op om: “publiekelijk kenbaar te maken dat de niet-essentiële winkels, horeca, kappers en sportscholen vanaf 15 januari open kunnen onder bepaalde voorwaarden. Zoals mondkapjes, 1,5 meter afstand en handen desinfecteren. Wij zijn van mening dat het kan in onze branches om veilig en zonder grote risico’s van besmettingen te winkelen, want dat vinden wij als ondernemers heel belangrijk.” Momenteel worden in meerde plekken in het land dergelijke acties opgezet. “Wij hopen dat deze uiting het kabinet doet besluiten om de lockdown daadwerkelijk en definitief te beëindigen.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.