Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse alleskunner Paul Carrack en zijn band staan als uitsmijter geprogrammeerd voor de laatste dag van Ribs & Blues 2022. Tijdens de openingsavond op zaterdag 4 juni zijn optredens van Danny Vera & Band en DeWolff (bluesy seventiesrock). Er volgt voor die avond nog een derde act.

Op zondag 5 juni volgen optredens van: Her Majesty, Sloper, Danny Bryant, Malford Milligan & The Southern Aces, North Mississippi Allstars, Drive-By Truckers, Ben Prestage, Chuck Prophet & The Mission Express, Dylan Leblanc, Ralph de Jongh en Darlyn.
Op tweede pinksterdag, zondag 6 juni, zijn er optredens van: Paul Carrack, Sass Jordan, Ian Siegal plays B.L.U.E.S., BB King Blues Band, Harlem Lake, Mell & Vintage Future, Catfish en The Sheepdogs
De organisatie is trots op de komst van Paul Carrack. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als een van de leadzangers van de supergroep Mike and The Mechanics. Samen met onder meer Mike Rutherford (Genesis) scoorde hij wereldhits als All I Need Is A Miracle, Over My Shoulder en natuurlijk The Living Years. Dit jaar gaat hij op tournee met Eric Clapton.
Veel van de geprogrammeerde acts stonden ook op de line-up van de gecancelde editie 2020 en hebben opnieuw toegezegd naar Raalte te komen. De organisatie zegt met vertrouwen uit te kijken naar Pinksteren 2022. De 24-ste editie van Ribs & Blues zal dan weer plaatsvinden op De Domineeskamp in Raalte.
Zoals altijd is het grootste roots -en bluesfestival van Europa 3 dagen gratis toegankelijk. Ook het bekende Kidsadventureland voor de jongere bezoekers en de festivalmarkt ontbreken niet en natuurlijk zijn spareribs in alle smaken weer verkrijgbaar in het bekende BBQ-land. Zie verder: staging2.ribsenblues.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.