Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt zich op mensen die problemen hebben met hun relatie of met het leven zelf. Vandaar de aanduiding ‘Praktijk voor Relatie- en Levenskunst’.

Hoe kan ik mij gelukkiger voelen? Waarom lukt het niet om mijn leven vorm te geven? Wat te doen als mijn partner vreemdgaat of als ik zelf verliefd ben op een ander? Kunnen we, aangezien we zoveel ruzie hebben, niet beter uit elkaar gaan? Allemaal vraagstukken waarbij Oase ondersteuning biedt.
Coach Frits Feldbrugge heeft al veel mensen ondersteund bij relatieproblemen en bij belangrijke levensvragen. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, levenskunst, relaties, rouw en verlies en verbindende communicatie, maar hij noemt het leven zelf zijn belangrijkste leerschool. “Niets is zo leerzaam als de crises in je eigen leven”, aldus Feldbrugge. Hij is Praktijk Oase in 2012 gestart in Apeldoorn. In 2021 is hij verhuisd naar Wijhe en heeft nu Salland als werkgebied gekozen.

oase-salland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.