Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 januari kan in verband met de coronamaatregelen niet door gaan. Wel nodigen de scholen ouders uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging om meer informatie over het onderwijs op de school te krijgen. “Het kiezen van een basisschool is een belangrijk moment. Je wilt natuurlijk dat je kind er acht jaar lang met plezier naartoe gaat. Het is verstandig om altijd een kijkje te nemen op meerdere scholen. Zo kun je de sfeer proeven, de verschillende ervaren en kijken welke school aansluit bij wat jij zoekt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.