Kijk- en doedag bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Manege ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte houdt op zondag 30 januari een kijk- en doedag.

Het programma begint om 12.00 uur met een presentatie van Rika Lassche, de oprichtster van ’t Olde Manegepeerd. De bezoekers mogen de paarden bekijken en verwennen (tegen betaling is er wat lekkers verkrijgbaar; zelf appels, brood of wortels meenemen kan ook) en er worden tweedehands paardenspullen verkocht. Het is desgewenst ook mogelijk om een bezoek aan de kijk- en doedag te combineren met een winterwandeling op de Lemelerberg. Bij de manege wordt gezorgd voor snert en warme chocomelk to go. De deuren zijn geopend tot 16.00 uur.
De gehele opbrengst is bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges bij ’t Olde Manegepeerd van hun rust genieten. Daarnaast is de manege ook een inzamelpunt van kleding, inktcartridges en frituurvet. ’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764. Zie verder

staging2.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.