Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag 8 februari. Deze infoavond van de Raalter Uitdaging en het Vrijwilligerspunt Raalte is bedoeld voor vertegenwoordigers van organisaties, stichtingen of verenigingen.

Het draait ditmaal om het vinden en behouden van bestuursleden. Te gast is Ferenc van Damme, projectleider communicatie en participatie bij de Provincie Overijssel. “De huidige tijd vraagt om andere vormen van besturen en om gebruikmaking van de kracht uit de samenleving.” Het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur. De locatie is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Graag opgave vooraf (uiterlijk 31 januari) via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of info@raalteruitdaging.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.