Jelle Vloedgraven nieuwe exploitant van Wapen van Wesepe

WESEPE – Jelle Vloedgraven uit Wesepe wordt per 1 april dit jaar de nieuwe exploitant van Het Wapen van Wesepe. Jelle (24) heeft ruime ervaring in de horeca, van restaurant tot catering, van horecapersoneelsplanning tot -bemiddeling.

Een nieuwe en jonge ondernemer uit Wesepe met kennis van de mensen en de verenigingen is voor het dorp Wesepe een enorme impuls. “Ik ga me in eerste instantie richten op feesten, bruiloften en partijen met diner, lunch en buffetten, vergaderingen, bedrijfsbijeenkomsten, het verenigingsleven en natuurlijk het café met terras”, vertelt Jelle.
Momenteel wordt er hard gewerkt in het Wapen van Wesepe. Zo wordt het café vergroot en in zijn geheel vernieuwd. De zalen krijgen een opfrisbeurt en worden voorzien van een nieuwe uitstraling met (deels) nieuw meubilair. De toiletgroepen zijn al gemoderniseerd. Ook zijn er tuindeuren geplaatst bij de zaal aan de voorkant van het pand, wat de terrasmogelijkheden enorm vergroot.
Stichting Zalencentrum Wesepe, die als beheerstichting het pand verhuurt aan Jelle, is enorm blij met deze ontwikkelingen. Door het 10-jarig contract tussen de stichting en de gemeente Olst-Wijhe is ook het maatschappelijke gebruik van Het Wapen van Wesepe voor de toekomst gewaarborgd.
Jelle is bereikbaar via: 06 – 20 288 472.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.