Inspiratieavond Liefdevol leven met Carianne Ros

HEINO – Schrijfster Carianne Ros verzorgt, ijs en weder dienende, op vrijdag 4 februari de inspiratieavond ‘Liefdevol leven’ bij Het Landtgoed bij Heino. Carianne heeft onder andere de boeken ‘Rust’, ‘Je bent waardevol’, ‘Leef je roeping’ en ‘Nee, is oké’ op haar naam staan en wil iedereen aanmoedigen om innerlijke rust te vinden.

Carianne laat weten: “Ik reik je handvatten aan om de onrust in je hart aan te pakken, niet omdat ik dit bedacht en opgeschreven heb in mijn boeken, maar omdat ze gebaseerd zijn op Bijbelse principes.”
De organisatie is in handen van Susanne Reitsma en Mariska Kloppenburg. Vooral nu veel mensen in deze rare, donkere tijd onrust, angst en somberheid ervaren of teveel ballen in de lucht moeten houden en zich gestrest voelen, willen de dames graag een beetje inspirerende liefde uitdelen. Susanne heeft een christelijke coach-training gevolgd bij Carianne en past dit toe in haar eigen coachpraktijk aan huis in Heino: Power & shine. Ook Mariska heeft deze training gevolgd, zij combineert dit met (boks)coaching ‘Time For Tribe’ bij haar thuis in Dalfsen.

Het Landtgoed is te vinden aan de Berkendijk 10. De entree is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten. De dan geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Mocht de avond niet fysiek door kunnen gaan, wordt er een online alternatief geboden. Voor meer informatie en opgave zie staging2.powerandshine.nl, staging2.timefortribe.nl of staging2.landtgoed.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.