Iesselzotten op herhaling met Top 11×11

OLST – Carnavalsvereniging Iesselzotten Olst presenteert ook dit jaar weer de Top 11×11. Op zaterdag 26 februari worden de 121 populairste carnavalsnummers gedurende een livestream van acht uur uitgezonden. Misschien met, misschien zonder publiek; dat is afhankelijk van de coronamaatregelen. Vanaf 1 februari kan iedereen stemmen via top11x11.iesselzotten.nl. Dat kan tot en met vrijdag 18 februari. Zal ‘Links, Rechts’ van de Snollebollekes opnieuw op nummer 1 staan? Zal het Feestteam opnieuw met de meeste nummers in de lijst staan? Op de carnavalszaterdag van 2022 wordt het duidelijk. Voor inspiratie staat de playlist ‘Top 11×11 aller tijden 2021’ op Spotify en uiteraard op staging2.iesselzotten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.