Home / Algemeen / Hoofdtrainer Kelvin Bonhof vertrekt bij VV Lemelerveld

Hoofdtrainer Kelvin Bonhof vertrekt bij VV Lemelerveld

LEMELERVELD – Hoofdtrainer Kelvin Bonhof heeft besloten om volgend seizoen niet verder te gaan bij de eerste selectie van Lemelerveld. Hier liepen gesprekken over en inmiddels heeft hij een keuze gemaakt.

“Makkelijk was dat zeker niet”, zo gaf hij aan. Bonhof is naast zijn functie bij Lemelerveld ook werkzaam bij Go Ahead Eagles in het kader van zijn UEFA A opleiding. De spelersgroep was enthousiast over zijn aanpak en de gesprekken om te verlengen verliepen in goede harmonie. Toch heeft hij besloten om het volgende seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging die hem persoonlijk meer past. Hij zal zich tot aan het einde van het seizoen volledig blijven inzetten voor V.V. Lemelerveld.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.