Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan in de gemeente Olst-Wijhe.

De cursus heeft als doel mensen te laten kennismaken met mindfulness, te leren om meer aanwezig te zijn in het ‘nu’, waardoor stress kan verminderen en er meer rust en kalmte kan ontstaan. Als de coronamaatregelen het toelaten vindt de cursus fysiek plaats op locatie in Olst; zo niet, dan online. De cursus omvat vier bijeenkomsten van twee uur en bestaat vooral uit het oefenen van mindfulnessoefeningen zoals adem- en bewegingsoefeningen. De cursus gaat van start op 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur. De overige data zijn 7, 14 en 28 februari. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met het secretariaat van Impluz: info@impluz.nl, tel. 0570 604900. Aanmelding kan ook via staging2.impluz.nl/cursussen/kennismaken-met-mindfulness.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.