Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit jaar verlaten. Ze is nu zeven jaar werkzaam als gemeentesecretaris in Raalte en heeft besloten om haar loopbaan voort te zetten als interim-secretaris.

Burgemeester Martijn Dadema: “Karin heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de missie van de gemeente Raalte om een gewaardeerd partner te zijn voor inwoners, organisaties, instellingen en ondernemers. Zij heeft zich de afgelopen jaren met al haar energie ingezet om samen met alle betrokkenen onze dorpen tot een prachtplek te maken. Dat zien we terug in de waardering van ondernemers over onze dienstverlening en in de resultaten op het onderzoek Waar Staat je Gemeente. Ik ben haar namens het college en de raad dankbaar voor haar inzet.”De komende maanden gaat de gemeente Raalte op zoek naar een nieuwe gemeentesecretaris.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.