Friends of Ribs & Blues wil fans en festival verbinden

RAALTE – Een speciale vriendenclub voor de liefhebbers, sympathisanten en fans van Ribs & Blues in het hele land (en daarbuiten), dat is de opzet van ‘Friends of Ribs & Blues’. Afgelopen maanden heeft (onder andere) Lisa Ruiter uit Raalte in nauw overleg met het bestuur van het Raalter festival hard gewerkt aan de opzet.

Als op 4, 5 en 6 juni, Pinksteren, het festival na geannuleerde edities, weer gehouden kan worden moet de nieuwe club een gewaardeerd onderdeel zijn van het grootste gratis openlucht bluesfestival van de Benelux. Lisa is enthousiast. “Het wordt een speciale club voor de échte Ribs & Blues liefhebbers en voor alle fans die het festival een warm hart toedragen. Als lid van deze club hoor je namelijk bij de echte Ribs & Blues familie. Friends of Ribs & Blues is opgericht om dé liefhebbers een speciale plek te bieden binnen het festival.”
Daar horen uiteraard speciale privileges bij, zo kan ze alvast melden. Wat die privileges zijn, daar wordt de komende maanden nog hard aan gewerkt. “Maar je wordt tijdens het festival als een echt exclusief lid behandeld. Je krijg bijzondere gadgets die natuurlijk helemaal in het teken staan van het festival. Denk bijvoorbeeld aan speciale sweaters met het logo van Ribs & Blues. Alle leden krijgen ook een mooie sleutelhanger in de vorm van een kleine gitaar met het logo van het festival. Verder denken we aan mogelijkheden als ‘meet en greet’ met bands of een bezoekje backstage. Hoe dat er precies uit gaat zien, dat blijft nog even een verrassing tot Pinksteren.”

Inkomsten

Voor het Raalter festival is ‘Friends of Ribs en Blues’ ook belangrijk als extra financiële ondersteuning. Het festival is sinds de meest recente editie in 2019 van zaterdagavond tot en met tweede Pinksterdag drie dagen lang volledig gratis toegankelijk, maar dat heeft ook als gevolg dat nieuwe inkomstenbronnen altijd welkom zijn. De financiële schade door de twee wegens corona afgelaste edities in 2020 en 2021 bleef gelukkig zeer beperkt, zo liet voorzitter Ton Groot Beumer vorig jaar al weten, maar inkomsten waren er natuurlijk ook niet. Lisa: “Wat wij graag willen is dat een heleboel mensen zich op deze manier gaan aansluiten bij onze Ribs & Blues familie. Zo kunnen wij samen blijven genieten van dit mooie festival!”

Lid worden is eenvoudig; op staging2.ribsenblues.nl is onder het kopje ‘Friends’ een aanmeldformulier te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.