Home / Algemeen / Familie Majoor wint slagzinprijsvraag verlichte boerderijenroute

Familie Majoor wint slagzinprijsvraag verlichte boerderijenroute

REGIO – ‘Onze voedselmakers en Sallandse platteland in de schijnwerpers’, dat was de uitslag van de slagzinprijsvraag van de recent gehouden verlichte boerderijen route in Salland. Uit de vele goede inzendingen is de familie Majoor uit Laag Zuthem als winnaar getrokken.

De verlichte boerderijenroute, die plaats vond op vrijdag 17 en zaterdag 18 december, was een initiatief van LTO Salland en Salland Boert en Eet Bewust. In totaal reden 720 auto’s de route door de omgeving van Olst, Wijhe, Diepenveen, Schalkhaar en Deventer.
Inmiddels heeft de familie Majoor de prijs, een pannenkoekenpakket van melktap Erve ’t Overweg, in ontvangst genomen. Daarnaast kreeg de familie ook nog een rondleiding op het rundvleesbedrijf Limousin-Oost aangeboden. Op de foto: Paul, Nienke en hun kinderen Tess en Bas tijdens de rondleiding.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.