Familie Achterhuis wint hoofdprijs Decemberactie van Gastvrij Wijhe

WIJHE – De familie Achterhuis uit Wijhe heeft de hoofdprijs gewonnen van de December-stempelactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe: twaalf boeketten van bloemenwinkel De Bloemerije.

Alle overige winnaars van de actie hebben telefonisch bericht gekregen. Voor de traditionele Decemberactie konden klanten van de deelnemende winkeliers tot en met vrijdag 24 december stempels sparen om voor de talrijke prijzen in aanmerking te komen. Tussentijds waren er drie extra trekkingen, één meer dan voorgaande jaren omdat de kerstmarkt helaas niet kon doorgaan. De winnaars van de tussentijdse trekkingen dongen ook weer gewoon mee voor de hoofdprijs.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.