Eric Boer, mededirecteur van Jumbo’s in Raalte, overleden

RAALTE/DEDEMSVAART – Bij de medewerkers van de twee Jumbo-filialen (Domineeskamp en Kwartel) in Raalte is het overlijden van directeur Eric Boer hard aangekomen. In de winkel wordt gepast aandacht besteed aan zijn overlijden.

Eric Boer overleed 18 januari onverwachts op 53-jarige leeftijd. Hij vormde samen met zijn broer Anne ruim tien jaar de directie van de twee Jumbo-supermarkten (eerder C1000). De in het Groningse Onstweddde geboren Boer was in zijn woonplaats Dedemsvaart onder meer actief bij de lokale carnavalsvereniging de Venekloeten. In het seizoen 2012-2013 was hij adjudant van Prins Jan de derde.
In Raalte stonden de twee broers onder meer bekend als de initiatiefnemers, samen met SV Raalte en Rohda-Raalte, van een grote voetbalplaatjesactie in 2016. Daarbij konden alle actieve leden van de twee verenigingen een album met voetbalplaatjes van alle actieve spelers bij elkaar sparen. Dat leidde toen tot een flinke verzamelwoede onder vooral de jeugdige voetballers.
Eind 2018 namen de twee broers het initiatief voor een speciale Raalter versie van het bekende spel Monopoly. De straten in dat aangepaste spel lopen uiteen van de Westdorplaan tot de Kwartel, terwijl ook de bekende Raalter evenementen er op te vinden zijn. Verder ondersteunde Boer onder meer de Voedselbank Raalte en omstreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.