Home / Algemeen / Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte samengesteld. De partij wordt opnieuw aangevoerd door Egbert den Daas. Het huidige raadslid Jan Datema is de nummer twee. Nieuw op nummer drie staat Jolanda Hofman die zich onder andere in wil zetten voor het psychosociale welzijn in Raalte. Nummer 4 op de lijst is Raymond Godeschalk, die zijn ervaring en kennis (als voormalig CDA raadslid) al vier jaar inzet voor Lokaal Alternatief. De partij noemt het een mooie mix van zittende raadsleden en nieuw elan. “We kunnen spreken van een sterk kandidatenpalet”, zegt partijvoorzitter Raymond Godeschalk.

Op de foto van links naar rechts: Jolanda Hofman, Egbert den Daas, Raymond Godeschalk en Jan Datema.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.