‘Een en al positiviteit tijdens verlichte trekkertocht’

REGIO – Een groep boeren en loonwerkers heeft afgelopen zaterdagavond een verlichte trekkertocht gereden langs verschillende verzorgings- en verpleegtehuizen in Salland. Zij reden met 23 verlichte trekkers van Raalte naar Heeten, de Boskamp en Wijhe.

“We hebben aan maar liefst 450 bewoners een lichtje en iets lekkers voor bij de koffie gebracht. Dit om ze een hart onder de riem te steken, want ook na december kunnen de ouderen wel wat licht gebruiken in de donkere en vaak eenzame wintermaand. Maar ook aan alle mensen langs de route, al die blije gezichten, een en al positiviteit”, zo meldt de organisatie. Die wenst alle boeren, boerinnen, loonwerkers, iedereen achter de schermen, het zorgpersoneel, gemeenten, politie IJsselland, DGC Midden Salland, AH Boomgaard Wijhe, bakkerij Jolink Wijhe, Jan van Aefst fotografie, Salland1 en iedereen die verder betrokken was te bedanken. “De ouderen hebben een onvergetelijke avond gehad!”

Foto: Jan van Aefst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.