Home / Algemeen / Drijvende kunst bij het Hoftheater

Drijvende kunst bij het Hoftheater

RAALTE – In de vijver bij het Hoftheater drijft momenteel, tot het eind van de maand, een kleurrijk konijn. De sculptuur, genaamd ‘Reaching for the sky’, is gemaakt door het kunstenaarsduo Tabak&Naus. Het Hoftheater heeft het kunstwerk laten plaatsen om in deze tijd te zorgen voor wat extra vrolijkheid.

Op woensdagmiddag 19 januari verzorgen de twee kunstenaars een online workshop waarbij kinderen van 4 tot en met 12 jaar zelf een drijvend kunstwerk kunnen maken. De resultaten mogen daarna te water worden gelaten in de vijver bij het Hoftheater. De workshop begint om 14.00 uur. Deelname is gratis. Opgave is mogelijk via een e-mail naar info@hoftheater.nl. De deelnemers ontvangen vervolgens een zoomlink en een lijstje met de materialen die ze nodig hebben om mee te doen. Dit zijn voornamelijk afvalmaterialen, zoals een lege petfles.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.