Dienstverlening Apotheek Raalte per 1 januari aangepast

RAALTE – Sinds 1 januari 2022 is Apotheek Raalte in Medisch Centrum Blekkerhoek aan de Blekstraat verder gegaan als apotheekservicepunt. Dat betekent dat de medewerkers niet meer direct medicatie klaar maken op deze locatie.

Wel kan iedereen gedurende de dag (bestelde) medicatie blijven afhalen bij de apotheek. Dit inclusief de uitleg en de begeleiding die daar bij hoort. “Medicijnen worden echter klaargemaakt bij onze andere vestigingen, Apotheek Westdorp en Apotheek Het Raan. Wij zorgen er vervolgens voor dat de medicijnen klaar staan bij Apotheek Raalte”, zo laten de Apothekers van Salland (verantwoordelijk voor Apotheek Raalte, Apotheek het Raan en Apotheek Westdorp in Raalte en Apotheek Luttenberg) weten. “De reden voor deze verandering is dat de apotheken in Raalte vanwege de steeds groter wordende invloed van de zorgverzekeraars, de samenwerking verder moeten verstevigen om onze dienstverlening ook voor de toekomst te kunnen behouden.”
Bij spoedmedicatie kan iedereen terecht bij Apotheek Westdorp of Apotheek het Raan. En anders is het mogelijk om de medicatie diezelfde dag nog op te halen bij Apotheek Raalte (na 11.00 of na 16.00 uur). Dat kan de patiënt bij de huisarts aangeven tijdens het spreekuurbezoek.
Apotheek Raalte is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdagochtend kan men terecht bij Apotheek Het Raan in Raalte-Noord. Daarnaast kan men ook gebruik maken van een afhaalkluis of de gratis bezorgservice.
Voor meer informatie mail naar info@avsraalte.nl of bel naar tel: 0572-200200. Zie verder staging2.apothekersvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.