De Mozaïek zoekt deelnemers aan Kunst om Dalfsen

LEMELERVELD – Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is op zoek naar kunstenaars die hun werk willen exposeren tijdens het komende Kunst- en Cultuurweekend van Kunst om Dalfsen op 7 en 8 mei.

De organisatie hoopt dat dat weekend gewoon op de normale manier door kan gaan, maar zoekt desnoods naar alternatieven. “We hebben door alle maatregelen besloten dat we helaas maar beperkte plek hebben. Daarvoor zoeken wij kunstenaars die hun werk willen tentoonstellen op de overdekte kunstmarkt. Ook is er ruimte om demonstraties te geven. Voorwaarde is dat de kunstenaar zelf ook beide dagen aanwezig is van 10.00 tot 17.00 uur.” Iedereen die zich bezig houdt met schilderen, keramiek of een andere kunstvorm kan zich opgeven via info@kulturhuslemelerveld.nl. Graag met informatie over de kunstvorm en een paar foto’s.