Home / Algemeen / Buurtbus Salland gaat weer rijden

Buurtbus Salland gaat weer rijden

REGIO – Per maandag 17 januari hervat Buurtbus Salland de dienstregeling. Sinds de start van de ‘nieuwe’ lockdown hebben de chauffeurs, wanneer zij dat wensten, een boostervaccinatie gehad. Ook het (voortgezet) onderwijs is weer op gang. Dus gaan de buurtbuslijnen 516 (Olst-Raalte), 517 (Heeten-Deventer) en 518 (Lemelerveld-Luttenberg-Raalte) weer rijden. Uiteraard met de geldende regels voor de passagiers met betrekking tot het dragen van een mondkapje tijdens de rit.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.