Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid genomen van twee bestuursleden. Henk Hullen en Doortje Offenberg hebben na twaalf jaar aangegeven dat het tijd is voor verandering. Beiden hebben zich jarenlang ingezet voor het wel en wee van de Heinose ouderen. Henk als secretaris, met daarnaast de focus op het ‘Computercafé’; Doortje als contactpersoon met de ouderenbonden en verantwoordelijke voor het ‘Eten voor ouderen’. Overigens blijft ze het komende jaar nog wel contactpersoon voor deze activiteit. Met een bos bloemen, een mooi beeldje en een hartelijke speech van de voorzitter en penningmeester werden beiden in aanwezigheid van hun partners hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet. Het stokje is inmiddels overgenomen door de nieuwe bestuursleden Petra Veltmaat (secretaris) en Margot van Daelen (algemeen bestuurslid).

Op de foto de vertrellede bestuursleden met hun partners, van links naar rechts: Henk Koopman en Doortje Offenberg en Henk en Gerda Hullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.