Ben Nijboer opnieuw lijsttrekker BurgerBelangen

RAALTE – Ervaring, nieuw talent, man, vrouw en spreiding over de dorpen; BurgerBelangen is trots op de kieslijst. Die wordt weer aangevoerd door Ben Nijboer, de huidige fractievoorzitter. Nijboer zit sinds 2006 in de raad van Raalte en is inmiddels gepokt en gemazeld in de lokale politiek.

Nijboer: “Ik ben blij dat de leden mij weer het vertrouwen hebben gegeven om de lijst aan te voeren, maar -en dat is belangrijker- vooral ook trots op het team dat klaarstaat om de stem van onze inwoners de komende vier jaar te laten horen.”
Sylvia van der Heide (Raalte) staat als tweede op de lijst, gevolgd door Henny Lammers (Mariënheem) op plaats drie en Bert Terlouw (Raalte; ex-D66) op vier. Op plaats vijf staat de hoogste nieuwkomer: Michel Brinkhuis uit Heino. Michel was een van de drijvende krachten achter de populaire website NuHeino. In de top 10 staan verder Peter van Savoyen (Laag Zuthem) op plaats zes, Joris Bongertman (Raalte) op zeven, Dafne Holterman (Heino) op acht, Marcel Schutte (Raalte) op negen en Tim Gootjes (Raalte) op tien. De volledige kieslijst wordt medio februari vastgesteld.
Foto: de eerste tien kandidaten van BurgerBelangen