Actie Kerkbalans van PKN Raalte

RAALTE – Ook de leden van de PKN in Raalte zamelen in het kader van de jaarlijkse Actie Kerkbalans van zaterdag 15 tot zaterdag 29 januari geld in voor hun kerk: de Plaskerk. Dit onder het motto ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. De kerkleden worden aangeschreven en kunnen middels een formulier een bijdrage toezeggen. Dit formulier wordt later weer opgehaald. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. De Plaskerk is momenteel op de meeste woensdagochtenden enkele uren open voor de mensen om – op anderhalve meter afstand – even tot rust te komen of voor een kort gebed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.