Zwembad De Tippe zoekt verhalen voor 50-jarig jubileum

HEINO – Zwembad De Tippe in Heino bestaat volgend jaar 50 jaar. Stichting Vrienden van de Tippe staat dan bovendien stil bij haar 10-jarig bestaan. Meer dan voldoende aanleiding om een feestje te vieren. Daarvoor zijn Sportbedrijf Raalte en Stichting Vrienden van De Tippe op zoek naar ervaringsverhalen, foto’s, spullen en iemand die op 4 maart 2022 ook 50 wordt.

Op 4 maart 1972 werd de eerste steen gelegd voor zwembad De Tippe. Op 15 juni 1972 volgde de officiële opening van het zwembad. Veertig jaar na het leggen van de eerste steen werd Stichting Vrienden van De Tippe opgericht. Hun doel: meer publiciteit in en buiten Heino genereren om zo hogere bezoekersaantallen te krijgen en zo de instandhouding van het zwembad te waarborgen.
In de afgelopen 50 jaar is er ontzettend veel gebeurd en daarom nodigen Sportbedrijf Raalte en Stichting Vrienden van De Tippe iedereen uit om ervaringen te delen. Herinneringen aan het zwembad, de badmeesters en badjuffen, de groene ligweide, de accommodatie, het speelgoed, al het vertier en de evenementen eromheen. Ook foto’s of oude zwemattributen (badmutsen, zwempakken) zijn welkom. Eventuele foto’s moeten wel rechtenvrij zijn en de personen op de foto moeten akkoord zijn met (online) publicatie.
Daarnaast wordt gezocht naar iemand die, net als zwembad De Tippe, 50 jaar wordt op 4 maart 2022. Mail foto’s en verhalen voor 31 december 2021 naar info@vriendenvandetippe.nl of bezorg de bijdrage bij I. Bruggeman, Tarweakker 3, Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.