VVD Raalte presenteert top 10 kandidaten

RAALTE – De VVD heeft de top 10 gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 plaatsvinden. Alexander Kreule voert wederom de lijst aan, gevolgd door Liesbeth Engelsman. Huidig wethouder Dennis Melenhorst staat op de derde plek.

De rest van de lijst bestaat uit: René Jansen (vierde plek); Peter Paul Hoogkamer (vijfde plek); Roy Tutert (zesde plek); Edwin Kanters (zevende plek); Christiaan Hintzen (achtste plek); Johan de Lange (negende plek) en Annelie van ’t Klooster (tiende plek).
De VVD heeft nu drie zetels in de raad. Die worden bezet door lijsttrekker Alexander Kreule, Emiel Gerner en Willy Westenenk. Deze laatste twee keren dus niet terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.