Home / Algemeen / Verkeersagenda Raalte online

Verkeersagenda Raalte online

RAALTE – De nieuwe verkeersagenda van de gemeente Raalte is online te vinden op www.raalte.nl/verkeersagenda. Daarin staat een overzicht van de getroffen maatregelen in 2021 en de plannen voor de komende tijd. Zo zijn dit jaar zes diverse onveilige fietsoversteken aangepast. In 2022 volgen er nog twee. Verder zijn op berschillende30 km/u-wegen, waar structureel te hard wordt gereden 30 km/u symbolen aangebracht. Op vier kruispunten in het buitengebied (60 km/uur gebieden) zijn plateaus aangebracht. Zo wordt het verkeer gedwongen om langzamer te rijden. Verder is er op verschillende locaties gezorgd voor extra snelheidsmarkeringen en belijningen. Ook op een aantal gelijkwaardige kruispunten zijn extra markeringen aangebracht om de verkeerssituatie te verduidelijken. Daarnaast zijn er diverse simpele maatregelen getroffen. Denk aan het verhelpen van een kuil in de weg of het vastleggen van een losliggende stoeptegel.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.