Verkeersagenda Raalte online

RAALTE – De nieuwe verkeersagenda van de gemeente Raalte is online te vinden op staging2.raalte.nl/verkeersagenda. Daarin staat een overzicht van de getroffen maatregelen in 2021 en de plannen voor de komende tijd. Zo zijn dit jaar zes diverse onveilige fietsoversteken aangepast. In 2022 volgen er nog twee. Verder zijn op berschillende30 km/u-wegen, waar structureel te hard wordt gereden 30 km/u symbolen aangebracht. Op vier kruispunten in het buitengebied (60 km/uur gebieden) zijn plateaus aangebracht. Zo wordt het verkeer gedwongen om langzamer te rijden. Verder is er op verschillende locaties gezorgd voor extra snelheidsmarkeringen en belijningen. Ook op een aantal gelijkwaardige kruispunten zijn extra markeringen aangebracht om de verkeerssituatie te verduidelijken. Daarnaast zijn er diverse simpele maatregelen getroffen. Denk aan het verhelpen van een kuil in de weg of het vastleggen van een losliggende stoeptegel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.