Twaalfde Bunkercross op De Haere

OLST – Op zondag 12 december vindt de twaalfde editie van de Bunkercross plaats op landgoed De Haere bij Olst. De crossloop dankt zijn naam aan de bunkers van de IJssellinie die op het landgoed liggen. Deelnemers rennen via een pittige korte klim eerst over de commandobunker en vervolgens langs de noodhospitaalbunker. Het parcours is volledig onverhard.

Het startschot voor de 1 km (jongens en meisjes tot en met 9 jaar) is om 10.45 uur; dat voor de 2 km (jongens en meisjes van 9 tot en met 15 jaar, in twee verschillende leeftijdscategorieën) om 11.15 uur; dat voor de 5 km om 12.00 uur en dat voor de 10 km om 13.00 uur. Deelname aan de 1 km kost 1 euro; aan de 2 km 2,50 euro en aan de 5 en 10 km 9 euro. Inschrijven is alleen online (tot een uur voor de wedstrijd) mogelijk via staging2.mijninschrijving.nl.
Bij het afhalen van het startbewijs wordt naar een coronatoegangsbewijs gevraagd. Er zijn twee tenten beschikbaar voor het omkleden en om spullen achter te laten. Tevens is ook de horeca in het landhuis De Haere geopend; ook hier wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd. De Bunkercross maakt onderdeel uit van het Sallands Crosscircuit. Zie verder staging2.sallandscrosscircuit.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.