Home / Nieuws / Twaalfde Bunkercross op De Haere

Twaalfde Bunkercross op De Haere

OLST – Op zondag 12 december vindt de twaalfde editie van de Bunkercross plaats op landgoed De Haere bij Olst. De crossloop dankt zijn naam aan de bunkers van de IJssellinie die op het landgoed liggen. Deelnemers rennen via een pittige korte klim eerst over de commandobunker en vervolgens langs de noodhospitaalbunker. Het parcours is volledig onverhard.

Het startschot voor de 1 km (jongens en meisjes tot en met 9 jaar) is om 10.45 uur; dat voor de 2 km (jongens en meisjes van 9 tot en met 15 jaar, in twee verschillende leeftijdscategorieën) om 11.15 uur; dat voor de 5 km om 12.00 uur en dat voor de 10 km om 13.00 uur. Deelname aan de 1 km kost 1 euro; aan de 2 km 2,50 euro en aan de 5 en 10 km 9 euro. Inschrijven is alleen online (tot een uur voor de wedstrijd) mogelijk via www.mijninschrijving.nl.
Bij het afhalen van het startbewijs wordt naar een coronatoegangsbewijs gevraagd. Er zijn twee tenten beschikbaar voor het omkleden en om spullen achter te laten. Tevens is ook de horeca in het landhuis De Haere geopend; ook hier wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd. De Bunkercross maakt onderdeel uit van het Sallands Crosscircuit. Zie verder www.sallandscrosscircuit.nl.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.