Top 2000-viering in Nicolaaskerk

WIJHE – Op zondag 2 januari vindt weer een Top 2000-viering plaats in de Nicolaaskerk in Wijhe. De activiteit gaat hoe dan ook door, met of zonder publiek; de viering is namelijk ook online te volgen.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Vertrouwen in de Ander/ander’. Iedereen mag stemmen op zijn/haar favoriete nummers. De lijst is te vinden op de website staging2.pknwijhe.nl. Het is ook mogelijk om andere nummers uit de Top 2000, die passen bij het thema, te nomineren. Dan wordt wel gevraagd om die eventuele keuze toe te lichten. Waarom is dat nummer zo speciaal? De stemformulieren kunnen tot en met maandag 13 december worden gedeponeerd in de brievenbus van ’t Langhuus aan de Langstraat 29 of worden gemaild naar carienduursema@gmail.com. Geïnteresseerden die de viering willen bezoeken, dienen zich aan te melden via pgwijhe8@pgwijhe.nl. De viering is online te volgen op wwwkerkdienstgemist.nl (en dan Wijhe aangeven).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.