Tijden inloopmoment plannen N337 in ’t Pannekoekhuis aangepast

REGIO – De tijden van het geplande inloopmoment met betrekking tot de ontwerpen voor de Rijksstraatweg (N337) in Olst en Den Nul op 8 december in het ’t Pannekoekhuis in Olst zijn in verband met de coronamaatregelen vervroegd.

Van 13.00 tot 17.00 uur is een afvaardiging van het projectteam daar aanwezig. ‘t Pannekoekhuis is alleen voor het inloopmoment geopend. Omdat er een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten, wordt met klem gevraagd om het inloopmoment zelfstandig (met één persoon) te bezoeken. Ook wordt gevraagd om het inloopmoment alleen te bezoeken als men niet in staat is om op een andere manier kennis te nemen van de plannen en te reageren. Een coronatoegangsbewijs (met ID-kaart) is verplicht. Het is bovendien verplicht om 1,5 meter afstand te houden en om een mondkapje te dragen bij verplaatsing in de zaal.
Reageren op de plannen kan (ook) via staging2.overijssel.nl/n337zwolleolst. De ontwerpen zijn daar te vinden tot en met 16 januari 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.