The Powershop bouwt nieuw pand op De Zegge VII

RAALTE – The Powershop start begin 2022 met de bouw van een nieuw pand op De Zegge VII. Dat gebeurt op de hoek van de Lumenstraat/Newtonstraat op een kavel van 1 hectare. The Powershop is een internationaal bedrijf met vestigingen in Werchter (België), Villepinte (Frankrijk) en in Raalte. Het bedrijf voorziet in tijdelijke stroomvoorzieningen voor festivals en evenementen.

Van een noodhospitaal tot de Formule 1 en het Eurovisiesongfestival; het kan niet plaatsvinden zonder een goede stroomvoorziening. Een internationaal bedrijf, gevestigd in Raalte. En dat blijft zo, want The Powershop krijgt een nieuw pand op De Zegge VII. Paul Wittenhorst, directeur van The Powershop in Raalte, is erg blij met de aankoop van de nieuwe kavel. “Ons huidige pand is een huurpand, dat is verkocht door de eigenaar. De nieuwe eigenaar wil het pand zelf gebruiken, dus wij moesten uitwijken naar een andere locatie. Deze hebben wij gevonden in de vorm van een nieuwbouwpand aan De Zegge VII. De nieuwe locatie wordt groter dan ons huidige pand en biedt ons veel groeimogelijkheden.”
Dankzij het nieuwe pand kan The Powershop haar dienstverlening verder uitbreiden. “Stroom is van essentieel belang bij de realisatie van een evenement. In ons nieuwe pand hebben we meer ruimte om materialen op te slaan. Wij hopen zo in de toekomst nog meer evenementen te kunnen voorzien van stroom.’’

Foto: Paul Wittenhorst en wethouder Wout Wagenmans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.