Sterrit/autopuzzeltocht bij Manege de Luttenberg

LUTTENBERG – Manege de Luttenberg presenteert opnieuw een sterrit/autopuzzeltocht. De vorige keer, ook in coronatijd, was de autopuzzeltocht een enorm succes en daarom kan een tweede editie niet uitblijven, zo laat de organisatie weten. De route meet een kleine 80 kilometer. “Een hele andere richting dan de vorige keer, maar wederom de moeite waard.”

De autopuzzeltocht mag ditmaal echter niet als (een aan datums gebonden) evenement plaatsvinden. Daarom heeft de organisatie gekozen voor een andere opzet. De route wordt gedurende een lange periode online aangeboden als arrangement, waarbij de deelnemers zelf de dag en het tijdstip kunnen kiezen.
Onderweg moeten de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren. Zo moeten er in de eerste helft van de route tien foto’s worden opgespoord en volgen er daarna nog een letterpuzzel en diverse vragen. Ook voor de kinderen zijn er onderweg opdrachten. Daarnaast is gezorgd voor leuke tussenstops. Denk hierbij aan het bos met vele activiteiten en speeltoestellen. Verder zijn er ook veel mooie wandelroutes onderweg. “Superleuk als gezinsuitje, maar ook als teamuitje, kameradenuitje of op een familiedag te rijden”, zo laat de organisatie weten.
Het is mogelijk om de route te volgen als bolletjes-pijltjessysteem (de moeilijkste variant); een geschreven route met straatnamen of via de navigatie-app. Meedoen (zonder tussenstops) neemt minimaal drie uur in beslag. De deelnamekosten bedragen 10 euro per auto.
De route bestellen is mogelijk via staging2.manegeluttenberg.nl. Meer informatie via sterrit@manegeluttenberg.nl. Binnen 48 uur ontvangt men dan een link. Daarna kan men zelf het ‘pakketje’ uitprinten. Senioren die moeite hebben met de ‘digitale weg’, kunnen voor gedrukte routes ook bellen naar 06-46578145. Dan kost deelname 12,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.