Home / Algemeen / Start nieuwe leesgroepen in Raalte

Start nieuwe leesgroepen in Raalte

RAALTE – In Raalte starten in december twee leesgroepen van Stichting Senia: eentje in het teken van literatuur en eentje in het teken van geschiedenis. Daartoe worden twee informatiebijeenkomsten georganiseerd in de bibliotheek in Raalte: op donderdagochtend 16 december voor mensen die graag moderne literatuur willen (gaan) lezen en op vrijdagochtend 17 december voor geïnteresseerden die zich willen verdiepen in (onderwerpen over) geschiedenis. Aanvang is beide keren om 10.00 uur. Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail: info@senia.nl. De bijeenkomsten zijn een initiatief van Senia in samenwerking met de bibliotheek. Senia is een landelijke organisatie van leesclubs en muziekluisterclubs. Verspreid over het hele land delen leden in ruim 1500 clubs hun interesse voor lezen. Senia helpt bij het vinden of oprichten van deze clubs. Bovendien maakt het keuzelijsten en leeswijzers. Meer informatie op www.senia.nl.

Lees ook

BurgerBelangen pleit voor onderzoek naar verplaatsing gemeentewerf naar de Zegge

RAALTE – Onderzoek of het mogelijk is om de gemeentewerf van Raalte te verplaatsen naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.