Spaaractie voor Sallandse vlag

RAALTE – Tien supermarkten in Salland bieden een spaaractie aan, waarbij de klanten stempels kunnen sparen voor korting op de Sallandse vlag.

Het gaat om de AH’s in Diepenveen, Heino, Raalte en Wijhe; de Coop in Luttenberg; de twee Jumbo’s in Raalte en de Plus-supermarkten in Heeten, Deventer (Vosselman) en Olst. De vlag is een initiatief van Doorpakken Salland en Salland Marketing. De gezamenlijke actie loopt de hele maand december. Klanten krijgen bij iedere 10 euro aan boodschappen een stempel op een spaarkaart. Bij een volle kaart, dat zijn tien stempels, krijgt de klant een korting van 7 euro op de vlag. Die kost dan nog 9,95 euro.
Online bestellen kan ook, dan kost de vlag 16,95 euro. Zie verder staging2.sallandsevlag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.