Home / Algemeen / Sökkestoppers willen Heino weer laten stralen

Sökkestoppers willen Heino weer laten stralen

HEINO – Carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino gaat ervoor. Net als vorig jaar moet er deze maand weer een lichtroute door het dorp komen. De carnavalsvereniging roept dan ook iedereen op weer mee te doen en het huis en/of de tuin sfeervol te verlichten/versieren. Individueel of met de buurt. De Sökkestoppers reiken dit jaar twee prijzen uit: een voor de beste groep en een voor de beste particulier.

De eerste editie van de lichtroute, eind vorig jaar, was volgens de carnavalsvereniging een groot succes. “Inwoners, maar ook hele buurten werkten samen om alles zo mooi mogelijk te laten stralen en er deden zelfs bedrijven mee”, zo laten de Sökkestoppers weten. “Fantastisch om te zien hoe iedereen zijn best deed.” Diverse Heinoërs en mensen van buiten het dorp bezochten de deelnemende huizen en straten. Met de fiets, met de auto of wandelend. De Wevershof won als buurt de prijs voor de mooiste verlichting/versiering.
“Wij hebben er weer zin in”, melden de Sökkestoppers. “Zeker omdat ons motto dit jaar ‘voor, door en met elkaar’ is, is dit een geweldig initiatief! Samenwerken met je buurt of toch nog even iets leuks regelen voor je buurman of buurvrouw is belangrijk in deze rare en vaak ook eenzame donkere decembermaand. Het zou ook gaaf zijn als bijvoorbeeld een vriendengroep/wagenbouwergroep een pand of plek zou willen verlichten in Heino.”
Meer informatie en/of opgave (graag voor 20 december) via licht@sokkestoppers.nl. Voor meer informatie kan men ook terecht bij Emiel Willemsen bij de Hubo in Heino. Aan de hand van de inschrijvingen maken de Sökkestoppers een route.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.