Slipjacht rondom Luttenberg; kliedernat uit de Boksloot

.

LUTTENBERG – Afgelopen zaterdag vond rondom Luttenberg de jaarlijkse slipjacht van Jachtvereniging Soestdijk plaats. 29 ruiters volgden samen met tientallen jachthonden een geurspoor in het buitengebied. “Het is hartstikke goed verlopen”, vertelt Albert Hogenkamp, medeorganisator namens Manege de Luttenberg. “Ondanks de kou en de nattigheid; er was een akelig koude wind die voor de deelnemers wel wat onaangenaam was. Zeker nadat ze door de Boksloot moesten. Daar kwamen ze kliedernat uit en daarna moesten ze nog een paar kilometer. Desondanks vond iedereen het een fantastisch mooie jacht, die verder zonder ongelukken is verlopen.” Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.