Home / Algemeen / Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien van werk van de in Den Ham geborgen en getogen Harry Soepenberg. Deze kunstschilder laat zich inspireren door de natuur in het Vecht- en Reestdal. Soepenberg schildert ook graag op locatie. Op zaterdag 18 december zit hij van 11.00 tot 15.00 uur bij Heileuvers Schilderijenhuis. Hij neemt zijn verf en penselen mee. Zijn werk is ook te koop. De expositie is van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van de dinsdag) geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Zie verder www.heileuver.nl.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.