Home / Algemeen / Ruim honderd sollicitaties bij brandweer na wervingscampagne

Ruim honderd sollicitaties bij brandweer na wervingscampagne

ZWOLLE – De wervingscampagne ‘#watdoejijover4minuten’ van Brandweer IJsselland was een groot succes. Van 18 oktober tot en met 26 november solliciteerden ruim honderd mensen naar de functie van brandweervrijwilliger. De komende weken krijgen zij te horen of ze door mogen naar het selectietraject. Als de kandidaat de hele selectieprocedure goed doorloopt, wordt hij of zij aangesteld en aangemeld voor de tweejarige opleiding Manschap. De vier informatiebijeenkomsten in het werkgebied van Brandweer IJsselland, die in het kader van de wervingscampagne waren georganiseerd, trokken in totaal 102 geïnteresseerden. De brandweer zoekt vrijwilligers voor 26 posten, waaronder die in Dalfsen, Deventer Diepenveen, Heeten, Heino, Luttenberg, Olst, Raalte, Welsum, Wesepe en Wijhe.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.