Rooster parochies H. Lebuinus en H. Kruis aangepast

DEVENTER/RAALTE – In lijn met het beleid van het kabinet worden in alle RK-kerken in Nederland voorlopig tussen 17.00 en 5.00 uur geen vieringen en andere kerkelijke bijeenkomsten gehouden. Dit geldt ook voor Kerstmis en heeft ook gevolgen voor het rooster van de parochies H. Lebuinus en H. Kruis. Zaterdag 4 december beginnen de vieringen van de tweede Advent in de kerken van Raalte, Heeten en Nieuw Heeten al om 16.00 uur. De vieringen die die dag gepland stonden in Lettele en Haarle worden verplaatst naar zondag 5 december om 9.00 uur. De eucharistievieringen in de basiliek van de H. Kruisverheffing op dinsdagavond worden bovendien verplaatst naar dinsdagmorgen 9.00 uur. De wekelijkse avondmissen in Heeten en Boerhaar op woensdag en in de Broederenkerk in Deventer op donderdag komen te vervallen. De wekelijkse aanbidding van het H. Sacrament op de donderdagavond in de Broederenkerk Deventer wordt voorlopig verplaatst naar vrijdagochtend om 8.15 uur (voorafgaand aan de Eucharistie van 9.00 uur). Alle reguliere vieringen in de ochtenduren gaan gewoon door. Voor actuele info rond kerstmis: staging2.heiligelebuinus.nl of staging2.parochieheiligkruis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.